Blog o kafi. Mozda na neki drugi nacin...Pokusaj da zabelezim ono poznato za one na pocetku puta kroz ukuse kafe, da zajedno otkrijemo nesto novo, da pratimo trendove, da razmenimo misljenja. Da pricamo o kafi na nacin na koji zasluzuje.
Otkrivam svaki dan nove stvari o ovom fenomenu pre svega kroz soljicu espressa, i dalje tezeci da popijem svaki dan sve bolji. Ne samo da ga popijem, vac da ga sam napravim. Ako ste mislili da je u Srbiji lako popiti dobar espresso varate se. Sta da kazemo onda o opciji odlicnog espressa ili varijanti da ga sami napravite? Ako ste mislili da je sinonim za dobru kafu Illy, Lavazza, Segafredo, hajde da zagrebemo malo dublje. Da se pomerimo od rafova prodavnica, espressa u nekom od kafica u Strahinjica Bana, da odemo nekim drugim putem, da naucimo da ima bolje, da vidimo kako da dodjemo do toga, i da konacno jednom za svagda shvatimo sta je dobra kafa... Na put kroz edukaciju, uzivanje, i razmenu informacija. Od ljubitelja kafe, koji jos uci, prvi pozdrav na ovom blogu...
Otkrivam svaki dan nove stvari o ovom fenomenu pre svega kroz soljicu espressa, i dalje tezeci da popijem svaki dan sve bolji. Ne samo da ga popijem, vac da ga sam napravim. Ako ste mislili da je u Srbiji lako popiti dobar espresso varate se. Sta da kazemo onda o opciji odlicnog espressa ili varijanti da ga sami napravite? Ako ste mislili da je sinonim za dobru kafu Illy, Lavazza, Segafredo, hajde da zagrebemo malo dublje. Da se pomerimo od rafova prodavnica, espressa u nekom od kafica u Strahinjica Bana, da odemo nekim drugim putem, da naucimo da ima bolje, da vidimo kako da dodjemo do toga, i da konacno jednom za svagda shvatimo sta je dobra kafa... Na put kroz edukaciju, uzivanje, i razmenu informacija. Od ljubitelja kafe, koji jos uci, prvi pozdrav na ovom blogu...
Нема коментара:
Постави коментар